The moment when you should get acquainted with the refer to the experts from Ladbrookes.org.uk when choosing a game, bonus.

Category Archives: Harlekin edicija

Trish Wylie – Opčinjeni

Trish Wylie – Opčinjeni

Trish Wylie - Opčinjeni    Trish Wylie - Opčinjeni +

Kara Šian želi da povrati svoje poljuljano samopouzdanje, rješila je da počne tako što će smršati, intenzivnim vježbanjem u obližnjoj teretani…Samo nije očekivala da će njen lični trener biti toliko zgodan. Rori Flangan ostaje u teretani samo dok ne zaliječi povredu, a onda se vraća svom opasnom poslu na Bliskom istoku. Zbog toga je čvrsto rješen da ne započinje novu vezu … Ali oštroumnoj i lijepoj Kari je nemoguće odoljeti…

>>

Caroline Anderson – Mama za Božić

Caroline Anderson – Mama za Božić

Audley Memorial Hospital 34.

Caroline Anderson - Mama za Božiæ +.jpg   Caroline Anderson - Mama za Božiæ1 +.jpg

Kada se u bolnici pojavi novi mladi hirurg Džejms, Kejt ostaje zbunjena: iako je očigledno veoma talentovan doktor, ponaša se gotovo neodgovorno. Ubrzo će otkriti da je problem u tome što je on prinuđen da sam odgaja dvoje male dece. Kejt, kojoj je sve teže da odoli privlačnosti koju oseća prema Džejmsu, daje sve od sebe da mu ulepša i olakša život… na svaki način.

>>

Melanie Milburne – Hirurgova nevesta

Melanie Milburne – Hirurgova nevesta

Melanie Milburne - Hirurgova nevesta1 +.jpg   Melanie Milburne - Hirurgova nevesta +.jpg

Sjajni hirurg Ben Blekvud se za svoj uspeh borio sam. Stoga, kada mu stažistkinja postane Džordžijana Vilobi, bogata kći njegovog bivšeg šefa iz pakla, Ben uopšte nije srećan. Međutim, Džordži je drugačija nego što je očekivao – prelepa, inteligentna i sjajna doktorka. Uprkos iskrama među njima, ni jedno ni drugo ne želi da se prepusti strasti… Ali – suprotnosti se privlače…

>>

Lilian Darcy – Prosidba vredna čekanja

Lilian Darcy – Prosidba vredna čekanja

Lilian Darcy - Prosidba vredna èekanja +.jpg   Lilian Darcy - Prosidba vredna èekanja+.jpg

Niku Devlinu je vreme koje provodi sa svojim sinom dragoceno. On zna da nije provodio dovoljno vremena s njime, ali odlazak u dečji kamp Krokodajl Krik će promeniti sve to.

Poslednja osoba koju je Miranda Karlajl očekivala da vidi u kampu bio je Nik. Nakon jedne strastvene noći koju su proveli zajedno u vreme studiranja medicine, ostala je slomljenog srca. Odlučno želi da ostane na distanci, ali je njegovi pokušaji da uspostavi bliskost sa sinom diraju u srce…

>>

Joan Johnston – Spremna da se veže

Joan Johnston – Spremna da se veže

Joan Johnston - Spremna da se veže1.jpg   Joan Johnston - Spremna da se veže.jpg

Likovni kritičar Met Benson ponosan je na svoju reputaciju, iako ga mnogi smatraju šovinističkim svinjom. Ali ništa ne utiče na njega toliko kao žena sa stavom pogotovo kada je u pitanju umjetnica Dženi Smit. Kada mu ponudi da učestvuje u njenom sljedećem projektu koji podrazumijeva da budu vezani trideset dana, Met ne može da odbije. Međutim, neočekivana privlačnost im otežava zadatak.

Hoće li izdržati tih trideset dana a da se ne dodirnu?

>>

Mišel Rajd – Jedina prava nevesta

Mišel Rajd/Michelle Reid – Jedina prava nevesta

Series: Wedlocked!

  

Predsvadbena zabava bila je zaglušujuće bučna, poput kakvog džinovskog motora, a Lizi nije mogla da se seti da li joj se ikada u životu manje slavilo nego tada.
A sada još i veče u La Skali, dragi Bože, pomislila je sumorno. Stajala je, okružena svim tim luksuzom,.u apartmanu ovog otmenog milanskog hotela, spremajući se da obuče isto tako otmenu markiranu haljinu koja je sigurno koštala više nego što je smela i da zamisli, kako bi prisustvovala otmenoj gala večeri i vrhunskom izvođenju opere u La Skali, dok je u Engleskoj njihov porodični posao bio na rubu propasti.
Nije želela da dođe na venčanje svoje najbolje prijateljice, ali njen otac je bio uporan. Njen brat Metju otišao je čak korak dalje i istinski se naljutio.
– Ne budi glupa! – dreknuo je na nju. – Zar zaista hoćeš da se tata oseća još gore nego što se već oseća zbog svega ovoga? Idi na Bjankino venčanje – rekao je Metju – a kada budeš bila tamo, poželi joj sve najbolje od mene sa tim njenim super bogatim ulovom.

>>

Linda Hauard – Suze odmetnika

Linda Hauard/Linda Howard – Suze odmetnika

  

Bilo je već prilično kasno, negde oko jedanaest sati, kada se muškarac širokih ramena pojavio na otvorenim dvokrilnim vratima salona. Stajao je tamo, u potpunosti opušten, i radoz-nalo posmatrao zabavu. Suzan ga je odmah primetila, premda se činilo da je ona bila jedina, proučivši ga sa primetnim iznenađenjem na licu, budući da ga nikada pre nije videla. Setila bi se da jeste; bio je od onih ljudi koji se nikada ne zaboravljaju.
Bio je visok i mišićav, a njegov izvrsno skrojeni beli smoking savršeno je prianjao uz njegova moćna pleća. Međutim, ono što ga je izdvajalo od ostalih nije bila gotovo raskalašna opuštenost kojom je odisao; bilo je to njegovo lice. Imao je bestidan pogled razbojnika i oštre crte koje su još više bile naglašene debelim tamnim obrvama, nadvijenim nad njegovim svetlim, kristalno plavim očima. Privlačile su poput magneta, pomislila je, uprkos tome što u tom trenutku nisu bile uperene u nju. Nekakva neobična jeza prostruja joj niz kičmu, i njena čula se iznenada izoštriše – muzika je bila nekako vibrantnija, boje intenzivnije, a opojan miris prolećne noći jači. Dok je zurila u tog stranca sa neskrivenim, i gotovo primitivnim interesovanjem, svi njeni instinkti bili su naglo probuđeni. Žene su oduvek umele da prepoznaju opasne muškarce, a ovaj je bio otelotvorenje opasnosti.

>>

Kerol Mortimer – Nemilosrdna sicilijanska bračna osveta

Carole Mortimer / Kerol Mortimer – Nemilosrdna sicilijanska bračna osveta

  

Propalo je.

Sve je propalo.

Novac je odavno nestao. Prethodne godine ostao je i bez stana u Londonu, vile u Francuskoj i crvenog ferarija. Sve je izgubio okretanjem točka ruleta.

Bila je to bolest; znao je on to. Ali premda se veoma trudio da je se oslobodi, za tu boljku nije mogao da nađe lek.

Prošle noći izgubio je nešto za šta se uvek zaklinjao da nikad neće staviti na kocku i time je na najgori mogući način izdao porodicu.

O, bože…

Stisnuo je volan automobila koji je vozio… iznajmljenog automobila; više nije imao novca da kupi automobil. Vozio je nagonski, savlađujući oštre krivine planinskog puta kojim je napuštao Monte Karlo dok je azurno plavetnilo Sredozemnog mora primamljivo svetlucalo daleko dole ispod njega. Bio je svestan da će se tim putem, uprkos naporu koji je ulagao da suzbije poriv, večeras ponovo vratiti kad groznica postane neizdržljiva i primora ga da se ponovo prespusti čaroliji kockarskih stolova.

>>

Diana Palmer – Kauboj i dama

Diana Palmer – Kauboj i dama

  

Stajali su jedno naspram drugog, visoki muškarac i vitka plavokosa devojka i ličili su na boksere u ringu koji čekaju da se oglasi gong i označi početak meča.
– Nikada! – ponavljala je devojka dok su iz njenih očiju boje lešnika sevale munje. – Znam da nam je taj posao potreban i za tebe ću uraditi sve – u razumnim granicama. Međutim, ovo prelazi te granice i ti to dobro znaš, Teri!
Teri Blejk je zabrinuto uzdahnuo, okrenuo se i zagledao kroz prozor u saobraćajnu gužvu koja je bila uobičajeni jutarnji prizor u San Antoniju. Ruke je duboko zavukao u džepove, a njegova krhka ramena tužno su se još više obesila.
– Propašću – rekao je tiho.
– Prodaj jedan od svojih kadilaka – predložila je devojka gledajući ga u leđa.
Nervozno ju je pogledao. – Amanda…!
– Jutros kada sam došla, bila sam Mendi – podsetila ga je uz smešak nameštajući svoju dugu, platinastu kosu. – Ma hajde, Teri, nije baš tako loše.
– Nije – složio se – pretpostavljam da nije. – Naslonio se na zid kraj ogromnog prozora i pažljivo posmatrao njenu vitku figuru. – Nije moguće da mu se ne sviđaš – nastavio je odsutno. – Nema tog muš-karca od krvi i mesa kome se ti ne bi sviđala.
– Džejson Vajthol ne spada u tu kategoriju. Kroz njegove vene teče ledena voda s primesama ustajalog viskija.

>>

Kejt Voker – U postelji grčkog milionera

Kejt Voker/Kate Walker – U postelji grčkog milionera

Greek Tycoons 4.

  

Kiša se u potocima slivala niz vetrobran, zamagljujući pogled na put i tablu pričvršćenu na niski kameni zidić, ali Angelosu Rusakisu nije bila potrebna pomoć, niti vodič da pronađe put do mesta koje je tražio. Seoski drum koji je vodio do imanja nije se nimalo promenio od kada je poslednji put prolazio njime, pre izvesnog broja godina, i pre nego što je ugledao kapiju već je okretao volan, spreman da skrene.

Divlji pljusak i uzani krivudavi prilazni put onemogućavali su mu da vozi drugačije nego u prvoj brzini i izuzetno polako, ali to mu nije smetalo. Toliko dugo je čekao i planirao ovaj trenutak da nekoliko minuta više nije pravilo nikakvu razliku. Zapravo je uživao u iščekivanju, gotovo isto koliko i pri pomisli na to da će svoj plan konačno početi da sprovodi u delo. Kada se pred njim ukazala velika kuća boje peska, osećanje zadovoljstva koje ga je pratilo od kada je napustio Atinu sada je bilo još dublje i snažnije.

>>